If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ми ела на среща в София всяка втора и последна неделя на месеца на Ал. Невски. Няма как да не ни познаеш - много алфи на едно място и разни хора застанали на групички по няколко обсъждат достойнствата на Брерата например.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Още повече че във Варна ще съм със един приятел които е фен на Италянските машини,тъи че ако имам време ще се срещнем.Впеочем аз съм от София!
Обади се да те повозя на 155 ца. Дърт курник е - самоп на 479000км, стара -94 г , грозна е -черна, няма спойлери, крила, сини габарити,спортни филтри повдигащи всяко нещо по 5-10 к.с мощността . Ама пък и не върви , много е скапана на равното едвам 225 км стига и малко отгоре. Абе скапана италианска работа..
Ама си е красавица макар и стара.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Kris11 каква е тази самоирония ,аз съм подръжател на оригиналния вид на даден афтомобил+джанти примерно(споилети,спортни филтри и др не ме вълнуват особенно). Бих се повозил при теб,но без да ми показваш какво мове твоита алфа 225 на равно,вози си се сам ,мен мове да ме повозиш и да ми демонстрираш ускорение на ниските предавки и малко на д 100 до 150
Със наи голямо удоволствие бих приел такава разходка,такаче сигурно ще посетя някоя ваша збирка.Но ше доида с форда ,няма проблем нали?
Иначе ако си вземеш грозноватичка и мустаката жена - сигурно ще е по практично - ще те слуша. ще ти готви и ще бъде с по ефтина поддръжка - е да ама аз искам палавница и да ми кипва, и да ме ядосва понякога и да се глези - ама като я видя в следващия миг да забравям всичко и така до следващия каприз.
Искам една грозноватичка и мустаката сиера косуърд
Ей ма много обидчив тоз народ ве..., кво му се репчите на човека..
Имаше една тема за +овете и минусите на алфите от алфаджиите. Да я прочете. След това ако още се чуди дали да си взима алфа, препоръчвам първо ако има възможност да я покара малко на гладък и неравен път и да си прецени иска или не иска.
Мен по едно време мойта доста ме беше изнервила и щях да я махам.., е пак ще я махам, но ще я сменя с по-нова алфа когато мога. Често си мисля за други марки, като волво или сааб.., но в момента в който пред очите ми се появи алфа и забравям за всичко друго. Даже на пътя като се подушат 2 броя и подивяват :P
Та въпрос на вкус, усещане..
‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части
Иначе ако си вземеш грозноватичка и мустаката жена - сигурно ще е по практично - ще те слуша. ще ти готви и ще бъде с по ефтина поддръжка - е да ама аз искам палавница и да ми кипва, и да ме ядосва понякога и да се глези - ама като я видя в следващия миг да забравям всичко и така до следващия каприз.
Искам една грозноватичка и мустаката сиера косуърд
E да ама има и красива ланча интеграле - без нитро 10.60 и то подготвена за планинско , не за драг. Ама при тея нещата са друга бира - щото я ги сравни когато са сток двете.Пък и едната я возят на репатрак.
Ама иначе вярно , че колите приличат много на жените.
Има икономични жени, има дет горят (харчат) много, има с добър дизайн има и с лош. Има шумни има тихи, има таква дато ти правят повечко проблеми, има и по безпроблемни, всички те се наужаят от подръжка - на едни е по ефтина и не са капризни , на други е само с оригинални и маркови консумативи. Едни возят меко , други твърдо. Някой подлежат на повече тунинг (не оптичен) други не мож ги тунингова (превъзпита) много - напоследък и при жените се прави доста оптичен тунинг - цици (спойлери предни при колите) липосукции (задни спойлери) устни и т.н.т
Още нещо общо между жените и колите - колкото по скоро ти е произведена колата толкова по добре - така и за жените , само дето за стартова година трябва да считал 18-20г (нова кола) - 20 -25 (почти нова кола на 1-2 години, 25-30 (кола на 2-4 година) и така нататък.(като пак има по запазени и такива в по лошо състояние) Има хора с много пари които , често сменят жените (респективно колите) има и такива дето си карат само с една макар да имат вузможност за друга. А по бедните не си ги сменят често и даже някой да се подлъже да вземе втора или да я смени - пак може да попадне на такава в още по лошо състояние.
Ей ама вярно така може бая да се сравняват с коли - даже може на различни марки модели да направим характеристика ако беше жена каква щеше да е.
Това май трябва да го пусна като отделна тема
Колеги не мога да разбера,защо слагате такова значение на горд сопственик с форд??? На колата ми се наложи да направя основен ремонт,е по моя вина <та ми се наложи да ползвам форда на един мои приятел,като твардя,че и той е маняк на марката ФОРД,кавото тропне се сменява?1месец,се видях в най-голямите празници на марката форд?Оставих икономичното автомобил,защото много вървеше,от сервиза 100м и обратно? Върнах я ивзех,друг свободен автомобил,по стечения на обстоятелствата и той беше ФОРД!И то кола на 3г.С нея искарах,само скромните 3ч.?Няма да ви кажа каво и беше,че се изнервям,но твардя,че станах експерт!Смених и още няколко коли,е не толко комфортни икономични но през цялото време сам чакал с нетърпение да си взема Алфата,която не е икономична,не е стабилна,не върви,за годините си е имала гадна визия,не е комфортна,затова сам такъв мазохис,че и навъртях към 300 000км,а представяте ли си се отказах от 3г.ФОРД с толко класи над моита кола,че... абе не ми се говори!??????Аз сам егати тъпанара,ама наистина сам тъп и основен ремонт и направих и още си я карам Колеги мислиа че всички ние сме за лечение,щом караме алфа?
P.s '' tiado"Моля ти се не се разболявай като нас?????Не ти трябва такава зла участ!Карай си по-добрия автомобил???
Добре че,не ми се наложи да пътувам до холандия с форд!Имаше и тъкава безумнна опция!
Мисля че темата не е за изхвърляне! Все пак доста мнения се изписаха!
И 10 000 мнения да има пак няма да ме спре да я изтрия ако не се пише по нея
Темата е за Алфа Ромео 155, а не за ФОРД или драг или т.н.
Придържайте се към нея или си пускайте друга в "Общи приказки".
Що за курник е алфа 155,бях се навил да взимам такава алфа,но като прочетох малко от форума нещо се разколебавам.Много проблеми каточели създават тези автомобили.Като чета кои какво е сменял ми се изправя косата.Вярно по окачването няма проблеми като гледам,но със всичко останало има.Така ли е или греша? Добър избор ли е 155 1.8 ТС Как е като разход на гориво,и кои са и наи честите проблеми.Харесват ми много,но маи италянското си е за Италия!
Баир на лозе не ти трябва
Бегай надалече от курниците, че много миришат
Итересно ми е на какво ще оприличиш ФОРД Орион 1992г. модел
Comment